Groepenkast Online
WhatsApp Bereikbaar!
Groepenkast Online
WhatsApp Bereikbaar!
Wat onze klanten zeggen
Werkt net en secuur
David heeft uitstekend werk geleverd. Hij werkt net en secuur en tevens een goede gesprekspartner.
Wanneer ik een volgende klus heb bel ik zeker David op! - Remco Hoogteijling
Wat onze klanten zeggen
Zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden over het door David geleverde werk. Hij heeft risico’s aangestipt, meegedacht over de oplossing en goed werk geleverd. - Carlijn Poelstra
Wat onze klanten zeggen
Een aanrader
Prima bedrijf, echt een aanrader. David is een hele vriendelijke, correcte vakman. Heeft ons ontzettend goed geholpen! - Ruud Schmitz
Wat onze klanten zeggen
Super blij mee
Netjes gewerkt. Super blij dat op korte termijn het elektro werk is gedaan voordat de keuken geplaatst werd. Mooie nette prijs voor het gedane werk. - Robin Buijs

Groepenkast Online IconGroepenkast Online

Van Beeckstraat 10, Zoetermeer

4,9 86 reviews

  • Avatar Jaclyn Karsseboom ★★★★★ 3 weken geleden
    David kwam snel persoonlijk langs voor een beoordeling van de werkzaamheden. Was duidelijk in zijn uitleg, een nieuwe groepenkast moest worden geinstalleerd … More (de oude had onvoldoende uitbreidingsmogelijkheden). Daarnaast is ook een perilexaansluiting in de keuken nodig voor een inductie kookplaat en voor een buitencontactdoos voor het opladen van de auto. De werkzaamheden worden voor een redelijke prijs uitgevoerd. Binnen korte termijn is afspraak geregeld. David werkt netjes en secuur, alles is naar tevredenheid uitgevoerd.
  • Avatar Trijke Chaarir ★★★★★ in de afgelopen week
    David werkt hard en netjes.Is extra gekomen om toch voor ons de stopcontacten te installeren,zonder extra kosten.(na het stucken van de muur) Tevreden … More klant!! Advies: iets meer uitleg geven, want voor de klant die geen ervaring heeft, is dat wel fijn. 👍🏽
  • Avatar erik jan Lindeboom ★★★★★ 3 weken geleden
    David is een zeer betrouwbare en fijne vakman om in te huren. Geeft goed advies, snelle service en gaat net dat ene stapje verder.
    Wat ik ook fijn vind
    … More is dat hij geniet van het afleveren van goed werk, dat geeft mij het gevoel dat er betrouwbaar werk is afgeleverd.
  • Avatar Flola B ★★★★★ een maand geleden
    Na de offerte-aanvraag, nam David heel snel contact op om langs te komen. Heel vlot een afspraak kunnen inplannen, en in een paar uur nieuwe groepenkast … More geinstalleerd en kabels getrokken. Heel prettig dat het allemaal zo snel ging!
  • Avatar Claudia de Vries ★★★★ 2 weken geleden
    Snelle en vriendelijke service. Na het vervangen van de groepenkast heeft hij netjes uitgelegd wat hij heeft gedaan en hoe de nieuwe kast werkt. Alleen … More jammer dat we zelf we oude groepenkast moeten afvoeren.
    Als we nog eens een elektricien nodig hebben zullen we hem zeker inschakelen.
  • Avatar paul samethini ★★★★★ a month ago
    David van Groepenkast Online heeft bij ons
    naar volle tevredenheid een ABB 8 groepenkast geïnstalleerd.
    Hij werkt zeer netjes,geeft goed advies en is
    … More een professional in zijn vak !
    Wij kunnen hem iedereen aanbevelen.
    Paul S 👌
  • Avatar Shininl ★★★★★ 3 weeks ago
    David heeft mijn oude groepenkast met stoppen vervangen voor een moderne groepenkast geschikt om te upgraden naar 3 fase in de toekomst.
    Hij kon snel
    … More op locatie komen voor een bezichtiging na prettig en vlot contact via whatsapp. Een week later hing de nieuwe groepenkast er al. Netjes gewerkt en goede oplossingen bedacht, aanrader!
  • Avatar h3ndr1k ★★★★★ 2 weeks ago
    Niks dat lof over David. Hij heeft onze oude groepenkast vervangen voor een nieuwe. Onze meterkast is nu weer veilig. Ik had wat extra vragen m.b.t. het … More plaatsen van extra installatiedozen en David dacht mee en heeft het keurig gemaakt.
    Als mensen het mij vragen raad ik David aan.
  • Avatar Liesbeth Kempes ★★★★★ a month ago
    Snelle reactie, duidelijke communicatie en David denk mee over de situatie. Komt op tijd, werkt netjes reeele prijs kwaliteit!
    Kortom Top!!
  • Avatar Hans te Voert ★★★★★ a week ago
    David ging zeer nauwkeurig te werk. Alles (dubbel) gecheckt en professioneel geïnstalleerd! Erg tevreden! Ik beveel hem aan!
  • Avatar Guido Strobl ★★★★★ 2 days ago
    Zeer tevreden over dit bedrijf. Snelle communicatie, heldere afspraken en alles uitgevoerd conform offerte. Vakman die overduidelijk een goed product wil … More leveren.
  • Avatar Josien Penraat ★★★★★ a month ago
    We zijn snel en vakkundig geholpen. Prettig contact en we zijn echt tevreden.
    Voor onze volgende klus zullen we zeker weer hem bellen
  • Avatar Rob van de Leur ★★★★★ 4 weeks ago
    Groepenkast vervangen, extra groep aangelegd en buitencontactdoos voor een laadpunt geïnstalleerd. Prima werk voor een redelijke prijs. Service ook … More dik in orde. Van harte aanbevolen.
  • Avatar H. Freeth ★★★★★ a month ago
    Aimabele David levert uitstekend werk af en heeft een hoge mate van kennis op zijn vakgebied. Denkt mee naar oplossingen mochten deze voorkomen.
    Communiceert
    … More zoals het hoort en werkt snel.
    Zeker om aan te bevelen.
  • Avatar Chris N ★★★★★ 3 weeks ago
    uitstekend installatie bureau
    keurig gewerkt
    Vriendelijk en vakkundig!
    Ik ben zeer tevreden!
    Kan ze aanbevelen als een vakkundige, vriendelijke en vakbekwame
    … More werk groep!
    mvrgr
    Chris Niese
  • Avatar Ramin Ramin ★★★★★ 3 weeks ago
    David heeft een stroning bij ons vakkundig en snel opgelost. Naast een professionele houding was hij erg klantgericht en vriendelijk. Mij hatelijke dank! … More Top!
  • Avatar Mika Peters ★★★★★ 2 weeks ago
    David was snel, behulpzaam en vriendelijk. Volgende keer bellen wij hem weer. Wanneer je een betrouwbare elektricien zoekt kan je gerust David bellen. … More
    Robin.
  • Avatar Corina Hagenaars ★★★★★ 2 weeks ago
    David kwam snel langs. Was duidelijk in zijn uitleg. Flexibel met zijn afspraak, omdat de kruipruimte nog leeggepompt moest worden.
    Werkte netjes .
  • Avatar Ineke Loos ★★★★★ 4 months ago
    Goede ervaring met Technical. David kwam na het eerste contact binnen 2 dagen kijken om de klus goed te kunnen beoordelen. Daarna kon snel na 5 dagen de … More klus worden uitgevoerd namelijk een nieuwe groepenkast met 8 groepen en een nieuw stopcontact onder de gootsteen. Doordat een klus daarvoor uitliep, kwam David later dan de afgesproken tijd maar daar hield die je netjes van op de hoogte. Het werk werd netjes uitgevoerd. In vergelijking met anderen is de prijs misschien wel wat hoger maar zeker doordat hij eerst komt kijken om de klus te beoordelen gaf dat mij een betrouwbare indruk. Voor een volgende klus zou ik zeker weer een beroep op David willen doen.
  • Avatar Gera Van De Loo ★★★★★ in the last week
    Goede service, kwaliteit en prijs. Erg goed geholpen door David, bedankt!
  • Avatar Ian Izeboud ★★★★★ 3 months ago
    Zeer goeie ervaring met Groepenkast Online. David reageerde snel op mijn berichten en kwam voor een offerte persoonlijk kijken wat de situatie was. Afhandeling … More van de klus gebeurde rap na de offerte waardoor ik snel en goed geholpen was! Zeker een aanrader!