Klanten vertellen

Dit is wat sommige van onze klanten over ons zeggen.

★★★★★
David heeft onze oude stoppenkast vernieuwd, heeft een perilex stekker in de keuken aangelegd t.b.v. elektrisch koken, heeft een geaard stopcontact aangelegd naar zolder toe en in de huiskamer aarde aangelegd t.b.v. alle wandcontactdozen. Dat klinkt als veel werk, en dat was het ook. Maar het is allemaal naar tevredenheid gelukt!
Anoniem - 24-02-2020
★★★★★
Super aardig, goede snelle reactie, werkt netjes en snel. Kan niet anders zeggen dan een aanrader, een topper.
Anoniem - 11-02-2020
★★★★★
Snelle reactie, efficiënt, netjes, vriendelijk en kwaliteit.
Marjolein Leenderts - 30-01-2020
★★★★★
Goede communicatie, David heeft ons goed en snel geholpen met een groep toevoegen. Heel eerlijk en precies, zou hem zeker aanraden!
Anoniem - 29-01-2020
★★★★★
Betrouwbaar en goed werk geleverd!
Vardan Movsisjan - 19-01-2020
★★★★★
Goed werk geleverd zeer tevreden. Hay Schildersbedrijf
Hay Schildersbedrijf - 15-01-2020
★★★★★
David heeft kWh-meter in de meterkast geplaatst. Prima service voor een eerlijke prijs. Top!
Vincent Kok - 28-12-2019
★★★★★
Snel opgelost, netjes uitgelegd wat er aan de hand was, correct prijs, aardig man!
Lucia Bacova - 16-12-2019
★★★★★
David is een vriendelijke, deskundige installateur. Denkt goed mee en is flexibel. Barbara
Timmer Innovations - 10-12-2019
★★★★★
Snel, en kwaliteit, doet wat hij beloofd; perfect
Bibi Berg - 06-12-2019
★★★★★
Prima bedrijf, echt een aanrader. David is een hele vriendelijke, correcte vakman. Heeft ons ontzettend goed geholpen!
Ruud Schmitz - 05-12-2019
★★★★★
Goed en snel werk geleverd. Aanrader (Translated by Google) Good and fast work. Recommended
Leo Boer - 01-12-2019
★★★★★
Groepenkast Online responded to my request on Werkspot. Since the initial contact through to the agreement and delivery of the work, they have been super professional. Their communication is excellent and at no time was I concerned about what was happening. The work delivered is of excellent quality and very neat. Friendly and job well done – I’d recommend them over and over.
Mark Schoeman - 29-11-2019
★★★★★
Heldere communicatie, duidelijk afspraken en het gewenste resultaat voor een eerlijke prijs.
Folkert - 26-11-2019
★★★★☆
Vandaag zeer tevreden over het werk van David. Professioneel, service gericht!
Tobi Drinkenburg - 24-11-2019
★★★★★
David is een zeer deskundige installateur. Groepenkast (12groepen) is goed en netjes geplaatst. David ruimt alles netjes op. En denkt mee met de klant. De klus is na zeer tevredenheid uitgevoerd. Voor iedereen die een nieuwe groepenkast wil, raad ik groepkast online aan.
A Scheepje Scheepie - 23-11-2019
★★★★★
Groepenkast Online responded to my request on Werkspot. Since the initial contact through to the agreement and delivery of the work, they have been super professional. Their communication is excellent and at no time was I concerned about what was happening. The work delivered is of excellent quality and very neat. Friendly and job well done – I’d recommend them over and over.
Anoniem - 22-11-2019
★★★★★
In een middag nieuwe groepenkast geplaatst. Wij hebben zelf overige electra aangelegd en David begreep dat wij dit zelf hadden gedaan. Hij heeft hier nog wat goede tips over gegeven.
Tycho van der zijden - 11-11-2019
★★★★★
David visit my place to see the job, give explanations what and how will be done.
He installed 3 new groups and he connected my new cooktop. All job was done acording to the agreement and as it was explained.
Jugoslav Joleski - 08-11-2019
★★★★☆
David heeft de ABB groepenkast goed en volgens de afspraken geïnstalleerd. De prijs was hoog, vergeleken met andere offertes en met de ‘vanaf’-prijs die hij eerst opgaf.
Anoniem - 18-10-2019
★★★★★
David replaced my Groepenkast last week and I must say he is very professional and friendly I would recommend him to anyone who is looking to have there Groepenkast replaced/fixed. He came to my house and gave me a free estimate and within 2 days he was at my door to replace the old unit.

Also while David was replacing he helped me with advise on how to rewire my house and things to look out for… I will be defiantly using him in the future to do any electrical work in my house.

John Gelernter - 14-10-2019
★★★★★
Heel professioneel. Was de enige die eerst een bezichtiging wilde.
Daarna de prijs afgesproken. De werkzaamheden zijn zoals besproken uitgevoerd en netjes afgewerkt. Door een misverstand over de prijs zoals afgesproken heeft David netjes achteraf het teveel betaalde bedrag nog terug gestort. Kortom zeer betrouwbaar, professioneel en komt afspraken na.
Martin Koenes - 12-10-2019
★★★★★
David heeft mij heel erg geholpen met het herstellen van de groepenkast, toen ik een groot probleem had met de aarding van stopcontacten. Ook heeft hij mij geholpen met andere elektriciteitsproblemen, die ik in mijn keuken had. Alles werkt nu zoals het moet en nog belangrijker, ook veilig. Hij denkt mee en is communicatief heel sterk. Je weet van tevoren waar je aan toe bent. Dank je wel, David. Top gedaan.

Ik raad zijn expertise van harte aan.

Desiree Groeneveld - 04-10-2019
★★★★★
Ik ben zeer tevreden over het door David geleverde werk. Hij heeft risico’s aangestipt, meegedacht over de oplossing en goed werk geleverd. De communicatie ging snel, duidelijk en er waren heldere afspraken.
Carlijn Poelstra - 04-10-2019
★★★★★
David is een heel eerlijk vakman die z’n werk zeer goed doet, zeker voor herhaling vatbaar!
Klodian Elshani - 25-09-2019
★★★★★
David denkt goed mee en is een expert in zijn vak. Hij geeft advies en hij komt zijn afspraken na. Ik zou David aan vrienden adviseren.
Blanche van de Stolpe - 23-09-2019
★★★★★
Goed advies vooraf; de klus prima uitgevoerd met nadruk op kwaliteit.
Miro Popovic - 22-09-2019
★★★★★
David kwam snel kijken en kon de nieuwe groepenkast en kabels snel leggen.

Wij vonden het contact fijn, hebben goede uitleg gehad en hij ging netjes te werk.

Anoniem - 19-09-2019
★★★★★
David is een echte vakman. Gaat voor kwaliteit! Heeft keurig de nieuwe groepenkast geïnstalleerd. Ondertussen ook matig werk van een voorgaande elektriciën verbeterd en een bestaande storing opgelost. Onder het motto, we doen het goed of helemaal niet. Kortom, zeer tevreden met het geleverde werk en de communicatie.
Peter van Veen - 15-09-2019
★★★★★
Snelle reactie op plaatsing, duidelijk in afspraken en goed werk afgeleverd en zelfs extra tips
Anoniem - 29-07-2019
★★★★☆
David heeft de groepenkast keurig geinstalleerd. Werkt netjes maar installeert alleen de meterkast en sluit de groepen aan.
Ton van Erp - 18-07-2019
★★★★★
Klus was snel en vakkundig afgemaakt! David heeft veel humor en denkt goed mee met de klant. Kortom, een aanrader!
Andries de Boer - 04-07-2019
★★★★★
Zeer goed ervaring gehad met David. Hij reageerde snel. Duidelijke afspraken gemaakt. Hij kwam de volgende dag al met een nieuwe kast. Heeft alles keurig gemonteerd en heeft mij geholpen met tips voor installatie van de keuken, wasmachine en boiler. Ik zou David zo weer inhuren.
Dennis Bongers - 16-06-2019
★★★★★
David heeft uitstekend werk geleverd. Hij werkt net en secuur en tevens een goede gesprekspartner. Wanneer ik een volgende klus heb bel ik zeker David op!
Remco Hoogteijling - 14-06-2019
★★★★★
Goed vlot en betrouwbaar.
Mark Geys - 06-06-2019
★★★★★
David is een topper. Hij kon snel, vertelde goed wat hij ging doen. Hij heeft het verholpen voor een prima prijs.
Bjorn Hubert - 04-06-2019
★★★★★
David heeft uitstekend werk geleverd. Duidelijke uitleg bij alle werkzaamheden en wat er precies moet gebeuren. Ik zal zeker weer contact opnemen mocht er weer een aanpassing aan mijn elektra gedaan moeten worden.
Anoniem - 20-05-2019
★★★★☆
Zeer snelle levering, goede kwaliteit apparatuur, heldere afspraken en een scherpe prijs.
Anoniem - 28-04-2019
★★★★★
David is een hele goede vakman en heeft mij erg geholpen. Hij is snel in zijn communicatie en is eerlijk in wat hij wel en niet kan doen. Ik zal hem zeker aanbevelen en als ik hem nog een keer nodig heb dan zal ik hem zeker bellen.
Deniz Eralp - 25-04-2019
★★★★★
David reageerde snel, netjes werk geleverd, komt zijn afspraken na en geeft goed advies. Klus is nu afgerond, kunnen nu op inductie koken. Bedankt David!
Joost Assendelft - 24-04-2019
★★★★☆
David heeft ons erg goed geholpen, hij werkt snel, conform afspraak en is professioneel.
Anoniem - 14-04-2019
★★★★☆
Hij heeft alles netjes afgewerkt en kwam met een oplossing waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Wij zouden hem zeker weer vragen bij een volgende klus.
Belinda Samuels - 21-02-2019
★★★★☆
David is een goede vakman en de communicatie verliep prima.Hij heeft ons goed geholpen en door hem kunnen wij nu veilig en goed inductiekoken. Daarnaast is David vriendelijk en wij kunnen hem als elektricien van harte aanbevelen.
D.H.M. van Kalleveen - 17-02-2019
★★★★★
David is een bekwame vakman. Hij reageert snel, werkt vlot en adviseert ondertussen heel duidelijk wat hij doet en wat ik zelf nog kan doen.
Martijn Delissen - 15-02-2019
★★★★★
David reageerde erg snel op mijn klus met een goede prijs en vriendelijke hulp. De vragen die ik aanvullen nog had beantwoorde hij direct met een duidelijke uitleg.
Paul Ayers - 06-02-2019
★★★★★
David is duidelijk in de communicatie, waardoor je weet wat je kunt verwachten. Hij denkt goed mee voor de mogelijkheden. Aanrader!
Suze Korse - 03-02-2019
★★★★★
Zeer goed werk geleverd voor een mooie prijs. Een aanrader.
Anoniem - 22-01-2019
★★★★★
David heeft mij goed geadviseerd om de klus anders te laten uitvoeren dat ik had gedacht en dat schilt veel tijd en kosten om een extra klus te doen.
Anoniem - 14-01-2019
★★★★★
David heeft ons goed geholpen met onze verschillende klussen. Hij kwam met goede, werkbare oplossingen en is prettig in de omgang.
Len Koolen - 13-01-2019
★★★★★
David kon al de volgende dag al aan de slag met de klus en hij was stipt op tijd. Hij denkt mee aan de beste oplossing, werkt snel en zorgvuldig. Verder een vriendelijke man met wie je ook een leuk praatje kunt houden.
Catherine Owusuaa - 11-01-2019
★★★★★
David heeft perfect geholpen. Uitdagende klus, maar perfect gewerkt en flexibele houding. Zeer scherp geprijsd. Was zeer snel en professioneel.
Daan De Kleijn - 07-01-2019
★★★★☆
Het is met David goed communiceren. Zowel voor de klus als tijdens het uitvoeren v werkzaamheden. Denkt mee en is flexibel Prettige persoon om in huis te hebben.
Heleen M - 19-12-2018
★★★★★
David kwam keurig op tijd, werkt netjes en snel. Na afloop samen het werk besproken wat ik erg fijn vond.
Mats Houtman - 17-12-2018
★★★★★
Heel fijn om met David te werken. Hij communiceert duidelijk en prettig, voert de klus prima uit, is flexibel en adviseert over de beste uitvoering.
Lars Wigersma - 11-12-2018
★★★★★
David is betrouwbaar en hardwerkend. Hij kwam ietsje later dan afgesproken, maar hij blijft tot de klant helemaal tevreden is. Hij denkt heel erg mee, en geeft goede adviezen.
R Artes - 04-12-2018
★★★★☆
De klus is snel en vakkundig uitgevoerd. Communicatie en gemaakte afspraken waren duidelijk.
Bjorn Kamphuis - 04-12-2018
★★★★★
Altijd komt hij zijn afspraken na! Duidelijk netjes en fijn om met hem te communiceren. Kortom een aanrader!!!
Bill Greveling - 24-11-2018
★★★★☆
Prima werk geleverd. Goed meegedacht!
Anoniem - 24-11-2018
★★★★★
Onze klus is snel een zeer kundig door David uitgevoerd. Resultaat is perfect. Hij is zeer professioneel en erg prettig in de omgang. Absoluut een aanrader!
Peter van der Wal - 21-11-2018
★★★★★
Vriendelijke kerel met verstand van zaken die ook nog meedenkt over de situatie. Mocht ik nog eens een klus hebben dan weet ik wel wie ik daar voor vraag. Al met al zeker een aanrader!
Bergonje - 12-11-2018
★★★★★
David maakte een nette en bekwame indruk. Hij adviseerde ook andere oplossingen. Prettig dat hij op die manier meedacht. Hij is flexibel.
M Smit - 11-11-2018
★★★★★
Heel fijne vakman, David dacht goed mee over een mooie oplossing en heeft het werk snel en goed verricht. Absoluut een aanrader, een volgende keer zal ik hem zeker weer bellen.
Anoniem - 11-11-2018
★★★★☆
Doortastend, goed vooroverleg, oog voor de goedkoopste oplossing en snelle aktie met goed resultaat.
Nol van der Ven - 08-11-2018
★★★★★
Netjes gewerkt. Super blij dat op korte termijn het elektro werk is gedaan voordat de keuken geplaatst werd. Mooie nette prijs voor het gedane werk. Al met al zou ik David iedereen kunnen aanraden.
Robin Buijs - 06-11-2018
★★★★☆
David is een vakman !! Ik zou David iedereen aanraden op het gebied van elektra.
Rene Massaar - 06-11-2018
★★★★★
Super. David is vriendelijk en zeer kundig. Overlegd goed en heeft duidelijk plezier in ze werk. Om bij ons te werken hebben we hem gelijk doorgestuurd naar familie. Een profie!!!
Ferry Siemons - 06-11-2018
★★★★☆
David was prettig in de omgang, hij legde alles uitgebreid uit zodat ik als leek ook goed begreep wat de mogelijkheden waren.
Geerke den Hollander - 25-10-2018
★★★★☆
Klus geklaard..
geduldig is er gezocht en het probleem opgelost.
Ik beveel deze vakman aan..
Richard Zuiderwijk - 25-10-2018
★★★★★
Aardig en betrouwbaar, zeer behulpzaam, werkt netjes. Denkt mee, en communicatief zeer vaardig. Aanrader!
Gabrielle van Liemt - 22-10-2018
★★★★★
Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden. Daarnaast is David een vriendelijk en prettig persoon die zijn afspraken nakomt. Wij kunnen David aanraden en zullen zeker nog eens een beroep op hem doen.
Annet Nijhof - 22-10-2018

Groepenkast Online IconGroepenkast Online

Van Beeckstraat 10, Zoetermeer

5,0 48 reviews

  • Avatar huub borren ★★★★★ in the last week
    Hele goede en snelle service en goede communicatie
  • Avatar Ian Izeboud ★★★★★ a month ago
    Zeer goeie ervaring met Groepenkast Online. David reageerde snel op mijn berichten en kwam voor een offerte persoonlijk kijken wat de situatie was. Afhandeling van de klus gebeurde rap na de offerte waardoor ik snel en goed geholpen was! … More Zeker een aanrader!
  • Avatar Ineke Loos ★★★★★ 2 months ago
    Goede ervaring met Technical. David kwam na het eerste contact binnen 2 dagen kijken om de klus goed te kunnen beoordelen. Daarna kon snel na 5 dagen de klus worden uitgevoerd namelijk een nieuwe groepenkast met 8 groepen en een nieuw stopcontact … More onder de gootsteen. Doordat een klus daarvoor uitliep, kwam David later dan de afgesproken tijd maar daar hield die je netjes van op de hoogte. Het werk werd netjes uitgevoerd. In vergelijking met anderen is de prijs misschien wel wat hoger maar zeker doordat hij eerst komt kijken om de klus te beoordelen gaf dat mij een betrouwbare indruk. Voor een volgende klus zou ik zeker weer een beroep op David willen doen.
  • Avatar Agranti ★★★★★ 3 months ago
    Snel, kwalitatief goed en sociaal. Zou hem zeker aanraden.
  • Avatar Ingrid Vandijk ★★★★★ 3 months ago
    Goede en snelle service en komt afspraken na. Alles snel geregeld en dank nogmaals!
  • Avatar Cor de Vries ★★★★★ in de afgelopen week
    De offerte was prima, maar de persoonlijkheid van David en het vakmanschap dat hij uitstraalt deed mij besluiten om met hem in zee te gaan.
    De groepenkast was vlot geplaatst zonder problemen. Ales werkt naar behoren. Prima!
    Had ik de 8
    … More jaar garantie die hij geeft al genoemd?
    Gewoon goed!
  • Avatar Jan Dreef ★★★★★ 8 months ago
    Vanwege de overstap naar electronisch koken moesten er extra groepen en een perilex aansluiting worden gemaakt. Hiervoor hebben wij via Werkspot een opdracht via Werkspot geplaatst. David was niet alleen de eerste die reageerde maar was … More ook de enige die de moeite nam om de situatie op locatie te bekijken voor een offerte. David heeft ons nog wat adviezen gegeven voordat hij de opdracht aannam. Op de afgesproken datum en tijd is de klus uitgevoerd in een zeer prettige sfeer. De professionaliteit van David was zeer hoog en heeft voor ons nog enkele onvoorziene problemen opgelost tegen een schappelijke prijs. Zeer goed bedrijf, is zeker aan te raden!
  • Een Google-gebruiker ★★★★★ 6 maanden geleden
    Vanwege de overstap naar electronisch koken moesten er extra groepen en een perilex aansluiting worden gemaakt. Hiervoor hebben wij via Werkspot een opdracht via Werkspot geplaatst. David was niet alleen de eerste die reageerde maar was … More ook de enige die de moeite nam om de situatie op locatie te bekijken voor een offerte. David heeft ons nog wat adviezen gegeven voordat hij de opdracht aannam. Op de afgesproken datum en tijd is de klus uitgevoerd in een zeer prettige sfeer. De professionaliteit van David was zeer hoog en heeft voor ons nog enkele onvoorziene problemen opgelost tegen een schappelijke prijs. Zeer goed bedrijf, is zeker aan te raden!
  • Avatar Piotr Nakonieczka ★★★★★ in de afgelopen week
    Ik heb David gevonden via werkspot.
    hij is een vakman die zijn werk heel goed uitvoert, komt zijn afspraken na, legt heel goed uit wat er moet gebeuren, snel en goede communicatie. in andere woorden aanrader.
  • Avatar Sander Rueck ★★★★★ een week geleden
    David heeft bij ons de groepenkast vervangen en andere elektra zaken in orde gemaakt ter voorbereiding voor onze nieuwe keuken en is een echte aanrader! Duidelijke communicatie, erg vriendelijk, extra werkzaamheden verricht en keurig vakwerk … More afgeleverd voor een goede prijs.
  • Avatar Marian Kagie ★★★★★ een week geleden
    Op zoek naar een elektricien in Zoetermeer kwam ik al snel uit bij David van Groepenkast Online. Nog dezelfde avond via whatsapp contact gelegd en meteen een offerte ontvangen voor ombouw van onze groepenkast van 1 naar 3 fasen. David was … More direct beschikbaar en heeft de werkzaamheden keurig en punctueel uitgevoerd conform onze wensen. Ik kan Groepenkast Online van harte aanbevelen!
  • Avatar David Van Bergen ★★★★★ 3 weken geleden
    David kwam na de offerte aanvraag gelijk vrijblijvend langs om de situatie te bekijken. Duidelijke offerte waarbij je weet waar je aan toe bent. Hierna op korte termijn een afspraak gemaakt om de nieuwe groepenkast te plaatsen en nieuwe … More groepen bij te plaatsen. Een zeer vriendelijke man die zijn vak verstaat en denkt in oplossingen. Ziet er top uit. Aanrader..
  • Avatar Martin Hokke ★★★★★ 2 weken geleden
    Snel een afspraak na het eerste belletje. En op de dag zelf goed werk afgeleverd en goed advies gekregen. Overal werd een oplossing voor bedacht en het resultaat mag er zijn. Bedankt!
    Zeker een aanrader!
  • Avatar Saar Koopt ★★★★★ 2 weken geleden
    Super service en dienstverlening. Verstand van zaken. Kwaliteit. Vriendelijk en zeer geduldig (bij onvoorziene problemen tot grote tevredenheid alles adequaat opgepakt) Werk tot in de puntjes afgeleverd! Zeer tevreden.
  • Avatar Artheis90 ★★★★★ 8 months ago
    Zeer tevreden met de geplaatste stoppenkast. Na contact te hebben opgenomen kon de stoppenkast met een week al geplaatst worden en dezelfde dag kwam er al iemand langs om de klus te bespreken en ik kreeg direct de offerteprijs. Ook fijn … More ervan was dat de offerte een vaste prijs heeft en niet afhankelijk is van de uren die de klus uiteindelijk duurt.
    Er werd ook goed te tijd genomen om de stoppenkast te vervangen en alle bekabeling werd netjes doorgetrokken naar de keuken. En hij ging ook pas weg toen alles netjes weggewerkt was en nadat alles gecontroleerd was.
    Zeker voor de service die ik kreeg verdiend groepenkast online de 5 sterren zonder twijfel. Ik werd zelfs nog geholpen met een stopcontact plaatsen en het controleren van een lamp die niet werkte.
  • Avatar Artheis90 . ★★★★★ een maand geleden
    Zeer tevreden met de geplaatste stoppenkast. Na contact te hebben opgenomen kon de stoppenkast met een week al geplaatst worden en dezelfde dag kwam er al iemand langs om de klus te bespreken en ik kreeg direct de offerteprijs. Ook fijn … More ervan was dat de offerte een vaste prijs heeft en niet afhankelijk is van de uren die de klus uiteindelijk duurt.
    Er werd ook goed te tijd genomen om de stoppenkast te vervangen en alle bekabeling werd netjes doorgetrokken naar de keuken. En hij ging ook pas weg toen alles netjes weggewerkt was en nadat alles gecontroleerd was.
    Zeker voor de service die ik kreeg verdiend groepenkast online de 5 sterren zonder twijfel. Ik werd zelfs nog geholpen met een stopcontact plaatsen en het controleren van een lamp die niet werkte.